KBBC DE PANNE

Westkust wint derby van oostkust met 55-103

Wedstrijd in het verre Knokke deze week die op papier een hapklare brok leek. Al vanaf de eerste minuut ontbonden onze jongens hun duivels door middel van een verschroeiend tempo de thuisploeg het basketten te beletten. Langs alle kanten werd het Knokse doel bestookt veelal met succes. Na het eerste kwart was de wedstrijd dan eigenlijk al gelopen. Maar de honger was blijkbaar groot bij de groene garde en het gaspedaal bleef ingedrukt. Dat zinde de thuisploeg blijkbaar niet en zowel vanop de bank als binnen de lijnen borrelden de frustraties op. De wedstrijdleiding hield gelukkig het hoofd koel en kon op een diplomatische manier de vele brandjes blussen. De rust kwam juist op tijd en zorgde voor wat afkoeling. In een overbodige tweede helft zagen we eenrichtingsbasket want tot meer dan een sporadische tegenprik was de thuisploeg niet in staat. Maar de frustraties bleven opspelen bij de thuisploeg wat zorgde voor een valse noot in een al bij al overduidelijke overwinning van onze fanions. Het is aftellen naar 14 april.

De voorzitter.

U16M: KBGO – KBBC De Panne: 41 – 59

Een vlotte overwinning tegen de Oostendse/Gistelse meisjes. De Panne behield netjes de overhand en liet enkel in het laatste quarters de teugels wat vieren (Q1: 7 –17 Q2: 8 – 14 Q3: 7 – 20 Q4: 19 – 8)

Zit het venijn van die wedstrijd in de staart?
Reacties

​U12J: KBBC De Panne – KBGO: 49 – 35


We startten goed en na 10 minuten stond het 15 – 2. Een slecht signaal, want we dachten ten onrechte dat de buit al binnen was. De Oostendse jongens toonden veel vechtlust en inzet en knokten zich weer in de match. Zelfde beeld na de rust: onze jongens stonden er bij momenten veel te veel bij en keken ernaar. Dat ze uiteindelijk toch nog relatief makkelijk wonnen, was voornamelijk te danken aan het feit dat hun tegenstrevers moeilijk scoorden. Een overwinning zonder glans.


Reacties

Lees meer verslagen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.