KBBC DE PANNE

U16M: KBBC De Panne – KBGO: 81 – 28

Na vorige week reekswinnaar te zijn geworden, hadden onze meisjes zich als doel gesteld de nacompetitie ongeslagen af te ronden. En dat is hen ook gelukt. Konden de moedige Gistelse meisjes in de eerste helft nog min of meer weerwerk bieden, in de tweede helft bleven ze heel lang op 17 punten steken, terwijl de thuisploeg stelselmatig de voorsprong vergrootte. Eindresultaat 81 – 28 en coach Glenn werd na de wedstrijd op de traditionele douche getrakteerd

Bernard
Reacties

U16M: KBBC De Panne – Blue Cats Ieper: 78 – 46

Waar je ook speelt, ‘s morgens om 9.00 u en voor dag en dauw moeten opstaan: ‘t is simpelweg niet te doen. Voordat de Ieperse meisjes beseften dat de match begonnen was, stonden ze al 9 – 2 in het krijt. Onze U16 duwde in het eerste quarter stevig op het gaspedaal en stond na 10 minuten spelen warempel als 10 punten voor: 24 – 14. Konden de bezoeksters in het tweede quarter gelijke tred houden, aan de rust stond er al een behoorlijk kloofje op het bord: 45 – 32. De laatste 20 minuten diepten onze meisjes die kloof alleen maar uit. Weetje: onze acht speelsters kwamen allemaal tot scoren. Door die overwinning eindigen ze als eerste in hun reeks. Een mooie beloning voor volgehouden werk tijdens de voorbije wel moeilijke en soms frustrerende jaren. Een dikke proficiat!

Bernard
Reacties

U12J: ​KBBC De Panne – KBGO: 52 – 48

Laatste wedstrijd van het seizoen en meteen ook het laatste wedstrijdverslag. Na de draak van een wedstrijd verleden week stond er plots tegen het derde geklasseerde KBGO een heel andere ploeg op het veld. Veel inzet en agressiviteit, vechtend voor en zich gooiend naar iedere bal en dat doorspekt met aanvallend mooie dingen: een wedstrijd naar iedereen , en niet in het minst de coach, zijn hart. De tussenstanden liegen er niet om: 14-10, 16-13, 14-18 en 8-7. Felbevochten winst en een heel mooie afsluiter van een mooi seizoen met 7 overwinningen op de teller. We kende ups en soms ook downs, maar we maakten heel wat vooruitgang en ondanks het gezaag van de trainer toch veel plezier. Volgend jaar trekken we die lijn door. Goed gedaan, jongens!

Een tevreden coach
Reacties

Lees meer verslagen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.