KBBC DE PANNE

5 op 5

Bobcat Wielsbeke B - KBBC De Panne 50-75.

Sterke opening van de thuisploeg die vlot uitliep naar 8-3. Pas bij 12-12 slaagden we erin om hen bij te benen maar dan was het al groen wat de klok sloeg. Wat Wielsbeke ook probeerde in defense op alles hadden we een oplossing. Even doorduwen in kwart twee en de wedstrijd lag meteen in zijn beslissende plooi. Na de pauze serveerden beide teams basket van matig niveau. Bobcat kon niet beter en onze fanions namen het nogal licht op. Niettemin was ook dit kwart voor ons. In het vierde kwart was alle concentratie alsook motivatie ver te zoeken bij de groene brigade en zo kregen ze nog een ferme lap om hun oren van een gefrustreerd Wielsbeke.

14-27/ 10-21/ 7-15/ 19-12

Keanu, Sammy 13, Ruben 15, Kris 10, Jay 8, Nino 4, Sander 12, Toby, Jamie, Sam, Kenny 9, Thijs 4.

Bart

Reacties

Blue Cats Ieper 39-49 KBBC De Panne

... Hard bevochten overwinning van kustmeiden!

Q1:11-13 Q2:7-10 Q3:15-12 Q4: 6-14

Wat vorige match zo makkelijk ging ,wilde aanvankelijk niet lukken vandaag, nl scoren. Was het de tegenstander, het terrein of het belachelijk aanvangsuur? Vermoed van alles een beetje… Het werd hierdoor een close game met felle, maar sportieve duels, althans op het terrein. De thuiscoach daarentegen smeet met van alles in het rond, Ieper had het niet onder de markt met onze kustmeiden. Onze groenhemden wilden zo graag aanknopen met winst in deze ronde.

Met een kleine achterstand gingen onze meiden de rust in maar na 3 kwoarters stonden de bordjes gelijk 33-33! Het laatste kwart bleef ook spannend tot de thuisploeg kraakte in de laatste paar minuten, of beter de groene verdediging gaf geen krimp. KBBC speelde knap en verbeten met nog een 10 punten kloof erbovenop! Graag werd deze zege gevierd met een drankje, maar kantine gesloten, gebrek aan vrijwilligers… Zal in de Boare gelest worden volgend weekend tegen DB Brugge ;)

Shannon Alleman 9pt (1 bom); Kelly Lecornez ng; Dumon Marieke 9; Yoica Cappoen 6p; Desaever Marissa 11p; Irena Krasniqi 2p ; Geryl Bronwyn ng; Carnier Hannah 8pt; Carnier Eva 2p; Marit Van Assche ng, Samia Koubaa 2p; Amber Dochy ng

Het boskonijn

Reacties

Derde century op rij!

Olympos Marke - KBBC De Panne 54-101.

Na een woelige week op extrasportief gebied was het maar de vraag met welke attitude onze fanions deze week op het veld zouden staan. De goeie blijkbaar want vanaf de eerste minuut werd de thuisploeg bij de keel gegrepen. De bal ging vlot van hand tot hand en er werd aan een hoog percentage afgewerkt. De daaropvolgende periode toonde eenzelfde spelbeeld. Enkel in defense werden de afspraken niet altijd nagekomen wat de thuisploeg in de gelegenheid stelde om de schade te berken. En nog hadden onze jongens er niet genoeg van want ook na de rust zakte het tempo niet. Het was stilaan pompen of verzuipen voor Marke. In het slotkwart was het enkel wachten op wanneer de honderd punten zouden worden bereikt. Het was met onze veertiende! bom van de wedstrijd dat we deze klus klaarden.

20-29/ 19-25/ 19-29/ 8-24

Karsen, Samy 21, Ruben 25, Kris 23, Jay 6, Nino 4, Sander 6, Toby 6, Jamie 2, Sam, Kenny 1, Tijs 7.

Bart.

Reacties

Lees meer verslagen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.