KBBC DE PANNE

KBGO – KBBC De Panne: 37 – 65

Ondanks het onzalig vroege aanvangsuur en de ijskoude zaal gaven onze U14 meteen thuis. We waren minstens de evenknie van de thuisploeg en stonden aan de rust dan ook verdien voor (19 – 25). Dat het verschil toe al niet groter was, was enkel te wijten aan het feit dat we al vakkundig meerder lay-ups vakkundig de nek hadden omgewrongen. We speelden echter een fantastisch derde quarter (6 –25) om dan in de laatste tien minuten weer even wat gas te minderen zonder evenwel ooit in de problemen te komen. Een mooie start van 2019.
Bernard
Reacties

U14J: KBOB – KBBC De Panne: 76 – 51 ...

... Onze U14 gingen in de eerste vijf minuten rustig door op hun elan van verleden week. Met andere woorden, we stonden erbij en keken ernaar en ondertussen had de thuisploeg al een kloof van 12 punten geslagen. En toen... toen werden we wakker. Met veel inzet, een heel gezonde portie agressiviteit maakten we het de nochtans veel grotere Bredenese meisjes en jongens knap lastig. KBOB moest in een time-out vluchten om het groen-witte geweld af te stoppen. Na vijftien minuten schitterend basketball trokken we met negen punten achterstand naar de kleedkamer (34 – 25). De tweede helft moest perspectieven bieden, dacht je. Onze U14 dacht daar anders over. Loom en lamlendig in verdediging, gestuntel in aanval, weg vechtlust ... en weg was de thuisploeg. Twee minuten voor tijd stonden er dertig punten verschil op het scorebord.

Toen vonden we onze ingesteldheid van de eerste helft terug. Bredene kreeg de bal nog nauwelijks naar voor. In de resterende twee minuten scoorden we nog maar liefst tien punten. Mooi slot, maar een voor het overige een slechte tweede helft.
Conclusie: een wedstrijd met ups en downs. We weten dus wat ons te doen staat.
Bernard
Reacties

U14 J: Zedelgem – KBBC De Panne: 23 – 52

...

Verhaal van de wedstrijd: waren we bij de les, dan had Zedelgem het moeilijk. Even spelen met de gedachte ‘het zal wel los lopen’ en daar waren ze terug. In de tweede helft waren we een stuk agressiever en dat vertaalde zich meteen op het scorebord: Q3: 4 – 14, Q4: 3 – 18. Al bij al een vlotte overwinning, waarin iedereen ruim aan bod kon komen.
Reacties

Lees meer verslagen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.