KBBC DE PANNE

​Dsen: CBC Ieper C 56 – 62 KBBC De Panne

Moeilijk maar verdiende uitzege in kattenstad !

We startten de match net waar de vorige geëindigd was, heel gedreven en flux. Ieper werd bij wijlen tureluurs gespeeld. We namen heel het kwart het voortouw. Alleen werden een 4-tal puike aanvallen niet bekroond met een korf en zo kon de thuisploeg geleidelijk bijsluiten. Er werd nadien wel opnieuw vlotter afgewerkt en enkele 3-punters kleurden het spel nog meer. Het tempo stokte ook niet. Dit was een start en match waar de toeschouwers konden van smullen. De rust werd wel ingegaan met een achterstand 34-30 ondanks het goede vertoon en gedrevenheid.

De rustpauze, en speech van Bernard had zijn effect niet gemist. In een mum van tijd stonden de bordjes weer in evenwicht 34-34! En alweer speelden we een subliem 3è kwart. De thuisploeg begon nerveus te acteren mede door overacting thuispubliek en coach ( bestraft met Technische fout). Gelukkig hielden de scheids en KBBC het hoofd koel, zo ontaarde de match net niet. Met ingang van het laatste kwart stond De Panne 5ptn voor, wat knap gespeeld en verdedigd! De honger was nog niet gestild in het vierde kwart, de press duurde 5 minuten en leverde zelfs 9 punt voorsprong op. Amai zouden we… Ieper gaf echter niet op en kwam geleidelijk terug, maar telkens wanneer het warm werd kon DP terugslaan, aan aanvallende rebound, vrijworpen netjes binnen, knap in block defensen. Ieper werd zo net buiten schot gehouden. Zo bleef het spannend tot het einde.

Wauw opnieuw gewonnen, goed gespeeld meiden!! Dikke Proficiat!

Q1:19-16 Q2:15-14 Q3:6-14 Q4: 16-18

Kelly Lecornez 6pt; Dumon Marieke 4p; Denorme Maithé ng; Yoica Cappoen ng ; Desaever Marissa 14pt (1 bom) ; Irena Krasniqi; Geryl Bronwyn 3pt (1 bom); Carnier Hannah 9p, Carnier Eva ng; Colombier Feye 23ptn (2 bommen) ; Derieuw Kimberly

Het boskonijn

blog comments powered by Disqus

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga er mee akkoord.